3D Design

Maak nu een afspraak voor een 3d tekening van jouw project

3D Design

Maak nu een afspraak voor een 3D tekening van jouw project

Een 3D-tekening is een echte must bij maatwerk want het geeft een levensecht beeld van het eindresultaat. Elk onderdeel wordt in de juiste materialen gevisualiseerd. Op basis van de 3D-tekening wordt de offerte opgemaakt.

Met fotorealistische 3D-beelden in hoge resolutie, laten jouw wellnessproject tot leven komen. Een ander voordeel is het ruimtelijk inzicht dat 3D je verschaft waardoor zelfs verborgen details snel duidelijk worden. Dankzij onze 3D-tekening krijg je precies wat je verwacht voor de afgesproken prijs.

TOETS JE VERWACHTINGEN MET EEN REALISTISCHE 3D-WEERGAVE

De ultieme wellness-ervaring begint met goede plannen en berekeningen. Alle soorten ingebouwde en vrijstaande modellen, kunnen volledig naar jouw voorkeur worden aangepast en in 3D worden weergegeven. Bij Alpha Wellness Sensations vind je steeds de wellness oplossing die je zoekt. Neem vrijblijvend de proef op de som en laat je adviseren door een van onze experts.

Maatwerk

Wij zijn dé specialist in maatwerk voor zowel privé als openbare wellness complexen en hotels

Van de grootste wellness-projecten tot gezellige privé installaties, bij Alpha Wellness Sensations ben je aan juiste adres. Als marktleider voldoen onze modellen en projecten steeds aan de hoogste kwaliteitsnomen. Innovatie, gebruiksvriendelijkheid en vorm spelen steeds de hoofdrol bij de ontwikkeling.

Gerealiseerde projecten in beeld