?>

Aqua By, Paris (FR)

Aqua By , Paris <strong>(FR)</strong>
PROJECT
Aqua By , Paris (FR)

Nieuwe Chaleur Pro sauna voor ‘Aqua by’ studio, Parijs. Wegens groot succes werd in de Franse hoofdstad een derde ‘Aqua by’ studio opgericht. Dit sportieve centrum dat volledig inzet op aquabiking, hecht natuurlijk ook belang aan de ontspanning na de inspanning. De installatie van een sauna voor de gasten mocht dus niet ontbreken. Het rustmoment hierin zorgt ervoor dat de sportieve training een echte weldaad wordt voor het lichaam!

 

Trainen in het water heeft het grote voordeel dat je je spieren versterkt en je hart- en longfunctie verbetert, zonder enige belasting voor je gewrichten. Aquatherpie wordt daarom ook vaak aangewend in de revalidatie. Maar ook zonder klachten is het een aan te raden training om je conditie te verbeteren en je silhouet te verfijnen. Bekend zijn vooral de aquagym en het aquajoggen, maar ook het aquafietsen (aquabiking, aquacycling) wint aan populariteit. Ook bij ‘Aqua by’ staat de fiets in de spotlight. Een uitgebreid aanbod van verschillende trainingen zet Parijse sportievelingen op het zadel onder water. Extra interessant voor de dames: fietsen onder water heeft een masserend effect dat cellulitis aanpakt. 
Na die intensieve training is het tijd om te herstellen en te ontspannen. De ruime ‘Chaleur Pro’ sauna van Alpha Wellness Sensations biedt hiervoor de ideale mogelijkheid. Twee saunaovens van 9kW, veilig opgeborgen achter de tussenwand, zorgen voor een aangename warmte. De opwarming van het lichaam en de betere doorbloeding zullen de recuperatie van de spieren bevorderen. Deze sauna met hemlokhouten banken en een luidsprekerset voor rustgevende achtergrondmuziek, is ook voorzien van een glazen voorwand in veiligheidsglas.

Features in:
Sauna Custom Made Option
Aqua By , Paris (FR)
Chaleur Pro
  • 360 cm W x 220 cm D x 210cm H
  • Binnenafwerking in hemlockplanchetten
  • Banken en rugleuningen type Chaleur Pro in hemlock
  • 2 sauna lampen met hemlockbedekking
  • Glazen voorwand van veiligheidsglas
  • Luidspreker set en noodstop
  • Saunaoven: 2x 9 kW achter de tussenwand
Features in:
Sauna Custom Made Option
Chaleur Pro