?>

Outdoor Luxury @ beverly Hills (USA)

Outdoor Luxury @ Beverly Hills <strong>(USA)</strong>
PROJECT
Outdoor Luxury @ Beverly Hills (USA)

Om het terras van dit huis in Beverly Hills te bereiken, ga je buiten een trap op. Bovenaan wacht een prachtige panoramische sauna op je. Alpha Wellness Sensations ontwierp deze helemaal op wens van de klant en in de stijl van het huis. Perfect aangepast aan de ligging, geniet je hier in stijl van een fantastisch uitzicht.

De naam Beverly Hills doet al vermoeden dat veel huizen qua bouwstijl aangepast moeten worden aan het heuvelachtige landschap. Dit levert meer dan eens verrassende niveauverschillen en cosy hoekjes op. Dit terras met tuinset om zalig in te loungen is daar een mooi voorbeeld van. Omgeven door groen en met een mooi zicht op de lager gelegen gedeeltes, prijkt ook de witte sauna trots op het terras. De plaatsing is zo gebeurd dat de gebruikers volledig vergezicht hebben (met een groot raam aan de voorzijde en een raam in beide zijwanden), zonder dat er inkijk mogelijk is van de buren. De witte buitenkleur werd gekozen om de eenheid met het huis en de tuinschutting verder te trekken. Assorti met raamwerk van de sauna werd ernaast een douchewand geplaatst uit aluminium lamellen. Alles wat je nodig hebt, dadelijk bij de hand. 
Ook binnenin de sauna is het luxe troef. Het mooie ayoushout geeft die typische warme en gezellige sfeer van een Finse sauna. Ook de saunaoven is er mooi mee afgewerkt. Verder zijn er 10 full spectrum infraroodstralers die gecombineerd met de sauna of afzonderlijk gebruikt kunnen worden. De banken en de stralers zijn zo opgebouwd dat het gehele lichaam kan profiteren van de kracht van de infrarood. Als kers op de taart is de volledige achterwand bezet met zoutstenen uit de Himalaya die een sfeervolle gloed geven dankzij de indirecte verlichting erachter. Een knap staaltje maatwerk!

Features in:
Salt Sauna & Infrared Standard Option Outdoor
Outdoor Luxury @ Beverly Hills (USA)
Shower wall
 • 355 cm W x 50 cm D x 230 cm H
 • Horizontale aluminium buizen 5 x 2.5 cm met tussenafstand van 5 cm
 • Douchetoevoer verwerkt in verticale buizen
 • Douche en aluminium hekwerk in mat zwart RAL 9005  
Features in:
Custom Made Option Outdoor H2O Experience Shower
Shower wall
Outdoor Luxury Sauna + Infrarood
Outdoor Luxury @ Beverly Hills (USA)
Outdoor Luxury Sauna + Infrarood
 • 245 cm W x 225 cm D x 235 cm H
 • Binnenafwerking wanden en plafond in smalle ceder planchetten
 • Buitenafwerking in MDF Xtreme RAL 9010
 • Banken in ayous type Chaleur Luxe
 • Saunaoven Alpha Pro 11 kW met aroma opgiet-kom
 • Achterwand in gladde zoutstenen 20 cm x 10 cm met indirecte ledverlichting RGB
 • 10 full spectrum infraroodstralers met dimbare sturing
Features in:
Infrared Sauna Salt Custom Made Option Outdoor