?>

private Spa, Shanghai (CN)

Private Spa, Shanghai <strong>(CN)</strong>
PROJECT
Private Spa, Shanghai (CN)

De nodige discretie was gewenst door de eigenaar van een riante villa in Shanghai. Maar deze fantastische sauna die Alpha Wellness Sensations er installeerde mag toch even in de spotlight staan. 

Het is een onnoemelijk luxueuze residentie in de miljoenenstad Shanghai. Qua exclusiviteit valt er niet aan te tippen … De eigenaar hecht belang aan anonimiteit en discretie en wil in alle comfort tot rust komen in zijn sauna. En dat is natuurlijk een project dat de signatuur van Alpha Wellness Sensations draagt. Aan ruimte geen gebrek in deze sauna die ruim 6 op 3 meter groot is. De volledige binnenafwerking is uit warm cederhout. De wanden zijn brede afgeronde balken die een authentiek gevoel uitstralen. Voor de banken zijn brede planken gebruikt. Tezamen met de latten van het plafond en de vloer geeft dit een mooi grafisch geheel.

Specifiek aan deze sauna is de mooie inwerking van de saunaoven. De wanden boven en langs de oven, evenals de omkadering van de oven zelf, zijn uit stenen fineerplaten. Deze combinatie van steen en hout brengt ons terug bij de oorsprong van de elementen. Indirecte verlichting in de neus van de banken - en zelfs in de tijdszandloper - geeft een moderne touch aan het geheel. De krachtige oven warmte de grote sauna in een mum van tijd op zodat er op elk moment snel van kan genoten worden. Klasse en kwaliteit waar de veeleisende eigenaar meer dan tevreden over was. 

Features in:
Sauna Custom Made Option
Private Spa, Shanghai (CN)
Chaleur sauna
  • 633 cm W x 290 cm D x 240cm H
  • Wanden in afgeronde ceder balken 25 cm breed x 8 cm dik
  • Plafond in ceder planchetten 10 cm breedte
  • Vloer in ceder latten
  • Banken in ceder planken 20cm breedte
  • Ledverlichting RGB  in de neus van de banken en warm witte ledspots in het plafond
  • Afwerking ovenbescherming en wanden rondom de oven in steen fineerplaten type “stone” Zandloper met indirecte ledverlichting
  • Saunaoven 24 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option
Chaleur sauna