?>

Remedy Place, New York (USA)

Remedy Place, New York <strong>(USA) </strong>
PROJECT
Remedy Place, New York (USA) 

Wellness combineren met je sociale leven, dat is de insteek van Remedy Place, de nieuwe gezonde hotspot in Amerika. In 2020 mocht Alpha Wellness Sensations 2 infraroodcabines installeren in de vestiging van Los Angeles, nu zijn het 3 stuks in de nieuwe vestiging in New York!

’s Werelds eerste sociale wellness-club, zo profileert Remedy Place zich. En de missie is op zijn minst ‘healthy’ te noemen. Vaak is er een conflict tussen de gezonde levensstijl die mensen willen nastreven en de verleidingen die een rijk sociaal leven met zich meebrengt. Alcohol, calorieën en korte nachten zijn daar vaak onderdeel van, met allerlei lichamelijke klachten tot gevolg. Remedy Place is een club je die zowel je sociale leven als je gezondheid wil ondersteunen door middel van zelfzorg en menselijke verbinding. Dit wordt dus ‘sociale zelfzorg’. Hiervoor kan je in elke club behandelingen bij holistische therapeuten zoals chiropractors en acupuncturisten boeken. Er worden verschillende groepslessen georganiseerd - zoals ademwerk, klankmeditaties en functionele mobiliteit - en tal van technische installaties staan klaar om de zelfherstellende werking van je lichaam te ondersteunen. 

Deze ‘tech remedies’ zijn onder andere een hyperbare zuurstofkamer, een lymfatisch compressie-toestel, ijsbaden en cryotherapie. In dit rijtje hoort natuurlijk ook een infraroodsauna van Alpha Wellness Sensations thuis. Er werden in de New Yorkse vestiging 3 Chaleur Pro infraroodkamers voorzien, zodat deze privé kunnen genoten worden. Clubleden kunnen hierin het lichaam ontgiften, pijnlijk spieren kalmeren en de stofwisseling stimuleren dankzij de talrijk aanwezige infraroodstralers. Om in de stijlvolle inrichting van de club te passen werd voor een strakke en moderne afwerking gekozen. Zo werd het hout van de wanden en de banken behandeld met natuurlijke zwarte olie. De achterwand kreeg spiegelglas met indirecte verlichting, die ook terugkeert onder de banken. Zo wordt dit een infrarood met erg luxueuze uitstraling!

Features in:
Infrared Custom Made Option
Remedy Place, New York (USA) 
Infrarood Chaleur Pro
  • 240 cm W x 160 cm D x 215 cm H
  • Binnenafwerking planchetten behandeld met zwarte natuurlijk olie
  • Banken type Chaleur Pro
  • 14 full spectrum infraroodstralers
  • Achterwand bekleed in spiegelglas met indirecte verlichting
  • Indirecte ledverlichting onder de banken
Features in:
Infrared Custom Made Option
Infrarood Chaleur Pro