?>

Over ons Old

Vraag nu een offerte aan voor jouw wellness project

Alpha Wellness Sensations

Internationale marktleider in wellness

Alpha Wellness Sensations is al decennia lang de internationale marktleider in wellness. Als gekende producent van innovatieve en hoogwaardige wellness producten, zijn wij de sterke partner die jouw project nodig heeft. Sauna’s, infrarood cabines, stoomcabines, zonnebanken, …
Ons aanbod is eindeloos.

Onze ervaren ontwerpers, technische specialisten, projectleiders en productiespecialisten werken nauw samen tijdens de ontwikkeling van nieuwe cabines en innovatieve wellness-producten. Die productie gebeurt in Moldavië zodat hoge kwaliteit en vakmanschap tegen een scherpe prijs kunnen worden aangeboden. Alpha Wellness Sensations is een Belgisch familiebedrijf dat in 1934 opgestart werd in Hasselt, Vlaanderen. De verkoop, logistiek, montage en dienst na verkoop worden vandaag nog steeds vanuit onze hoofdzetel in Hasselt gecoördineerd.

Onze ambities

  • Tevreden klanten: de klant staat altijd centraal
  • Topkwaliteit: wij werken enkel hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten
  • Innovatieve en onderscheidende wellness-installaties
  • Maatwerk: door onze eigen productie is alles volledig aanpasbaar
  • Professioneel advies
  • Snelle levertijden aan scherpe prijzen

Kwaliteit staat voorop

Onze missie en bedrijfsfilosofie is dat onze klanten met Alpha Wellness Sensations producten – thuis of in openbare professionele wellness faciliteiten – fascinerende momenten van ontspanning in de hoogste kwaliteit kunnen beleven.

VLOTTE LEVERING

PROFESSIONEEL GEBRUIK

MONTAGE SERVICE

3D DESIGN TEAM

KIES VOOR ZEKERHEID

Kies voor de Europese kwaliteitsproducten van Alpha Wellness Sensations. Top producten met gegarandeerde kwaliteit en service. Neem contact met één van onze adviseurs en laat je overtuigen.

Koen Heeren

CEO/Directeur

Alpha Industries & Dr. Kern

Ontdek naast Alpha Wellness Sensations ook Alpha Industries en Dr. Kern. Lees er hier meer over.

Alpha Industries geeft ondernemers de kans om fantastische en kwalitatieve wellness-producten onder hun eigen merknaam op de markt te brengen. Een doordacht concept dat veel exclusieve producten voortbrengt.

Gezondheid door warmte en licht. Net als Alpha Wellness Sensations biedt Dr. Kern een groot assortiment aan wellness-producten met de nadruk op gezondheid en warmte technologieën.