Awards

Vraag nu een offerte aan voor jouw wellness project

Awards

Alpha Wellness Sensations: award-winnaar in verschillende disciplines

Als trendsetters in wellness gaan we iedere dag tot het uiterste. Wanneer we dus in de prijzen vallen, maakt ons dat niet alleen trots maar ook vereerd. Die prijzen hebben we te danken aan een fantastisch team van ervaren designers, technici en projectleiders. Maar ook onze klanten moeten we bedanken voor de mooie kansen die ze ons geven. Bekijk hieronder onze award-winnende projecten.

Red Dot Design Award 2017 | Winnaar

Met de Chaleur Lounge wonnen we in 2017 de belangrijke Red dot design award. “De ligstoelen zijn uit hoogwaardig materiaal en perfect afgestemd op het comfort van de gebruiker. Ondanks de kleine ruimte kan hij toch een ontspannen houding aannemen”, zo staat in het juryrapport.

Wellness & Spa Innovation Award 2018 | Genomineerde

Chaleur Lounge ELT is een eenpersoons lounge cabine die al het goede van ETL en infrarood combineert in sessies van 20 minuten. ELT is een innoverende vorm van lichttherapie die diep op de huid inwerkt en gelaatsveroudering op een natuurlijke wijze tegengaat. De huid wordt zichtbaar strakker en rimpels verdwijnen. De positieve effecten van ETL werden in 2018 door Medical Active International erkend. In de ETL & IR lounge is de ideale aanvulling voor schoonheidssalons en zonnebankcentra, maar...