Op de avond van 22 maart 2024 luidde de WAD Luxury Residence Design and Construction Summit een van de belangrijkste onderdelen in: de onthulling van de WAD Luxury Residence Global Brand TOP100 Award-lijst!
De prijs, geïnitieerd door het WAD Luxury Residence Institute en gezamenlijk geïnitieerd door Design Shenzhen en Shanghai Xiyinmen, heeft tot doel de toonaangevende en invloedrijke luxe woningmerken wereldwijd te erkennen, die een uitstekende reputatie en kracht hebben in de ruimtelijke prestaties van het wereldwijde ontwerp en de bouw van luxe projecten.
De voorlopige onderzoekseenheid voerde een uitgebreide evaluatie uit van elk merk in termen van productontwerp, productproces, landingsprestaties van productprojecten en invloed van het marktmerk. Tegelijkertijd werd ook rekening gehouden met de bedrijfsfilosofie, sociale verantwoordelijkheid en andere factoren van het merk. Na de beoordeling van de voorlopige beoordelingseenheid zal de lijst met voorlopige beoordelingsmerken worden opgesteld en voor definitieve beoordeling aan de voorzitterscommissie worden voorgelegd.
Na de definitieve selectie onderscheidden zich 100 uitstekende merken uit de meer dan 300 finalisten die doorgingen naar de laatste prijsuitreiking!