Alpha Wellness Sensations is ZEER trots om de vernieuwde versie van zijn Chaleur Sauna-model te introduceren.

Een van de opmerkelijke updates zijn de banken. De banken hebben een aanzienlijke verbetering ondergaan, waarbij de profielen nu in een precieze hoek van 30° zijn gesneden, waardoor er geen zicht door de bank is. Bovendien is de neus van de bank vakkundig in een hoek van 45° geschaafd en afgerond, waardoor de hele bank een onderscheidende vorm krijgt. Het plafond heeft een intrigerend ontwerp, waardoor de illusie ontstaat van een zwevend plafond. De deur is nu voorzien van luxe scharnieren en handgrepen afkomstig van onze Duitse partner Pauli. De sturing – de wave.com4 – aan de binnenkant van de sauna om de gebruiksvriendelijkheid en het algehele gebruiksgemak te verbeteren.

Een nieuwe optie voor de binnenafwerking is het “Checkmate” design, standaard verkrijgbaar in ayous, en diverse andere houtsoorten, afgestemd op de voorkeuren van de klant. Daarnaast is er ook een nieuwe optionele buitenafwerking met verticale MDF-latten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. De Chaleur-sauna is voorzien van warme LED-verlichting en diverse nieuwe accessoires, waaronder saunasets, badjashangers en een houder voor telefoons, brillen of andere spullen.

Deze uitgebreide updates en toevoegingen aan de Chaleur Sauna zijn zorgvuldig ontworpen om het comfort van de Alpha Wellness Sensation Chaleur Sauna te verhogen. Wij zijn ervan overtuigd dat u de opmerkelijke transformatie die met het Chaleur-model is bereikt, van harte zult waarderen.

Bekijk de nieuwe Chaleur Sauna eens van dichterbij - https://www.youtube.com/watch?v=gvrjEy5KaaE