?>

Chaleur Lounge, Moerzeke (BE)

Chaleur Lounge, Moerzeke <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Chaleur Lounge, Moerzeke (BE)

Infrarood is de ideale relaxatie na een stevige work-out. Daarom koos de opdrachtgever van dit project voor een Chaleur Lounge als wellness-unit in de fitnesskamer. Een perfecte combinatie!

Dit privéproject is precies op het lijf geschreven van de eigenaar. De vrije kamer onder het dak werd ingevuld als actieve ontspanningsruimte. Actief om aan de conditie te werken op de crosstrainer, ontspanning en recuperatie nadien in de Chaleur Lounge. In de ruimte is bovendien een inloopdouche voorzien en een badkamermeubel met lavabo en opbergruimte. Onder het schuine dak werd de vrije hoek ingevuld met een op maat gemaakte infraroodcabine. Het schuine dak was absoluut geen belemmering voor de bouw van deze unit. De glazen voor- en zijwand zijn precies afgemeten naar de hoogte van het verwarmingselement dat de zijmuur siert. Zo breekt een horizontale lijn de schuine hoek voor een architecturale look.

De ergonomische loungebank is voorzien van een uitschuifbare voetensteun. Hierdoor geniet je van nog meer zitgemak. De golvende straler in deze bank volgt perfect de kromming van de wervelkolom. Vier extra stralers geven langs voor en langs boven extra warmte. Voor een moderne inrichting zijn de latjes en planken uit cederhout behandeld met een donkere natuurlijke olie. De ledverlichting, die eender welke kleur kan aannemen, vervolledigt het hippe geheel. Nog de juiste muziek uit de speakers en de chill-modus is on.

 

Features in:
Infrared Lounge Custom Made Option
Chaleur Lounge, Moerzeke (BE)
Infrarood Chaleur Lounge
  • 118 cm W x 180 cm D x 200 cm H
  • Binnenafwerking in ceder planchetten behandeld met natuurlijke olie
  • Ergonomische bank in ceder latjes behandeld met natuurlijke olie
  • 5 full spectrum infraroodstralers waarvan 1 ergonomisch in de rug
  • Ledverlichting RGB in het plafond
  • Glazen voorwand uit veiligheidsglas
  • Luidsprekers
  • Uitschuifbare voetensteun
Features in:
Infrared Lounge Custom Made Option
Infrarood Chaleur Lounge