?>

Hotel Wallace, Paris (FR)

Hotel Wallace, Paris <strong>(FR)</strong> 
PROJECT
Hotel Wallace, Paris (FR) 

Achter de prachtige witte gevel van hotel Wallace gaat een geweldige verrassing schuil: een beplant terras met uitzicht op de bovenste verdieping van de Eiffeltoren … Maar het uitzicht vanuit deze oase is niet de enige verrassing die je te wachten staat. Alpha Wellness Sensations mocht namelijk op deze plek een sauna installeren die je een unieke, onverwachte maar uiterst ontspannende ervaring biedt.

“Paris, the city of lovers is glowing this evening …”, zo start het lied van Quasimodo in de Disney-verfilming van het bekende werk door Victor Hugo. En uitkijkend over de daken van Parijs, voel je je wel een filmster! Rustig genesteld in een van de mooiste wijken van Parijs, het 15e arrondissement, is hotel Wallace een toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar ontdekkingen. Dit jaar heeft het hotel zichzelf nieuw leven ingeblazen met een retro-chique herinrichting, waarbij vooral het beplant dakterras van 70 m2 met adembenemende uitzichten een vermelding verdient. Op dit dakterras mocht Alpha Wellness Sensations de kers op de taart bouwen: een sauna met uitzicht over het Parijse leven. 

De sauna is aan één kant aangebouwd aan een gevel, met het dak afgewerkt in hetzelfde materiaal. De wanden zijn uit warm cederhout, dat ook binnenin de afwerking vormt. Twee niveaus banken uit ayoushout, waarbij de hoge bank extra breed is, bieden ruim comfort. Al zittend of liggend kijk je doorheen de hoge ramen die de deur flankeren. Je bereikt de sauna via een trap, zodat toch de nodige privacy wordt geboden. Een citytrip met je hoofd in de wolken!

Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Hotel Wallace, Paris (FR) 
Chaleur Pro Outdoor sauna
  • 275 cm W x 225 cm D x 220cm H
  • Binnen- en buitenafwerking in ceder planchetten
  • Banken in 2 niveaus type Chaleur Pro in ayoushout
  • Ledstrips achter de rugleuningen
  • 2 vensters in dubbel veiligheidsglas langs de houten deur
  • Noodstop
  • Saunaoven Alpha Pro 11 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option Outdoor
Chaleur Pro Outdoor sauna