?>

Nobil Spa – Nobil Hotel – Chisinau (MD)

Nobil Spa - Hotel - Chisinau <strong>(MD)</strong>
PROJECT
Nobil Spa - Hotel - Chisinau (MD)
De directie van het vijfsterrenhotel Nobil, in de Moldavische hoofdstad Chisinau wilde “de meest ultieme wellnesservaring die er bestaat” kunnen aanbieden aan zijn gasten. 
Een architect tekende de plannen uit in samenspraak met de designers van Alpha Wellness Sensations. Uit deze samenwerking ontstond een spacomplex dat qua beleving en uitstraling zijn gelijke niet kent. Door het gebruik van nobele materialen en de verwerking van subtiele accenten in het design krijgt deze spa een luxueuze en rustgevende look & feel die naadloos aansluit bij de status van dit tophotel. Voor de sauna koos men voor het model ‘Venus’. Omwille van het exclusief, tijdloos en robuust karakter van deze sauna past deze perfect in dit luxueus concept. De massief cederhouten achterwand is met de hand bewerkt en geschuurd tot deze sauna zijn uniek driedimensionaal effect krijgt. Een statige rots vooraan in de sauna vormt een echte eyecatcher en fungeert, door zijn volume, ook als warmtebuffer. Op deze robuuste steen kan de sauna-meester ook diverse opgiet rituelen verzorgen om de zintuigen van de bezoeker nog extra te verwennen. De sauna-oven is uitgerust met een automatisch opgietsysteem, te bedienen van binnenin de sauna. Boven en achter de oven plaatste men natuursteen om de hitte te trotseren. 
Features in:
Sauna Stoomcabine Salt Ijs Footspa Bi-O Sauna Custom Made Option Relax
Nobil Spa - Hotel - Chisinau (MD)
Venus Sauna
Voor de sauna koos men voor het model ‘Venus’. Omwille van het exclusief, tijdloos en robuust karakter van deze sauna past deze perfect in dit luxueus concept. De massief cederhouten achterwand is met de hand bewerkt en geschuurd tot deze sauna zijn uniek driedimensionaal effect krijgt. Een statige rots vooraan in de sauna vormt een echte eyecatcher en fungeert, door zijn volume, ook als warmtebuffer. Op deze robuuste steen kan de sauna-meester ook diverse opgiet rituelen verzorgen om de zintuigen van de bezoeker nog extra te verwennen. De sauna-oven is uitgerust met een automatisch opgietsysteem, te bedienen van binnenin de sauna. Boven en achter de oven plaatste men natuursteen om de hitte te trotseren. 
Features in:
Bi-O Sauna Custom Made Option
Venus Sauna
Relaxruimte
Nobil Spa - Hotel - Chisinau (MD)
Relaxruimte
Een relax area met twee met mozaïek beklede verwarmde ligzetels, muren in zoutsteen, een bubbelbad met massagejets en 4 behandelruimtes met douche of bad en sterrenhemel maken dit wellnesscomplex meer dan compleet! Met een touch control paneel aan de receptie van deze spa beheerst het spa personeel de verschillende functies: noodstop activatie, vochtigheid, temperatuur regeling, rgb verlichting, muziek, tijdsduur, safety modus, energy modus, tijdsregistratie en onderhoudsschema’s.
Features in:
Salt Ijs Footspa Custom Made Relax
Nobil Spa - Hotel - Chisinau (MD)
Hammam
In de hammam zorgt een ‘fogmaker‘ voor de verspreiding van de warme en vochtige lucht. Hierdoor krijg je een gelijkmatige stoomverdeling met een super behaaglijk gevoel die ook een mystieke sfeer oproept vanwege de nevel die als een mistgordijn door de hamman zweeft. Optioneel werd er een ‘steam blast’ geïnstalleerd. Wie een extra warmtedouche wil krijgen, drukt simpelweg op de knop, hierdoor wordt de stoom van het plafond naar beneden gedrukt.
Features in:
Stoomcabine Custom Made Option
Hammam