?>

Private Sauna Shenzhen (CN)

Private Sauna Shenzhen <strong>(CN)</strong>
PROJECT
Private Sauna Shenzhen (CN)
Deze Chaleur cabine is gebouwd op een sokkel van wit-grijs gevlamd marmer en ook de contouren zijn in hetzelfde materiaal afgewerkt. Zo sluit de infraroodsauna mooi aan bij de rest van de badkamer. 
Deze private sauna in het Chinese Shenzhen is een chaleur infraroodcabine en uitgerust met maar liefst 9 quartsstralers. 5 rugstralers, 2 zijn er geplaatst onder de zitbank en verwarmen de voeten en benen , 2 tegen de sokkel zodat er ook langs voor voldoende straling is. 
De Chaleur cabine is gebouwd op een sokkel van wit-grijs gevlamd marmer en ook de contouren zijn in hetzelfde materiaal afgewerkt. Zo sluit de infraroodsauna mooi aan bij de rest van de badkamer. Aan de binnenkant zijn de wanden uitgevoerd in cederhout. Om ook vanuit de sauna van het prachtige uitzicht op de baai van Shenzhen te kunnen genieten, zijn de zijwand en een deel van de achterwand uit glas gebouwd. Een lichtarmatuur zorgt voor indirect sfeerlicht. De banken uit zacht Afrikaans hout zijn onderaan volledig open. Dat bevordert de hygiëne omdat de vloer zo makkelijker te onderhouden is. Ook komen de voetenstralers zo het best tot hun recht.
Features in:
Infrared Custom Made Option