?>

Private Spa, Heusden-Zolder (BE)

Private Spa, Heusden-Zolder <strong>(BE)</strong>
PROJECT
Private Spa, Heusden-Zolder (BE)

In een strakke moderne villa in Heusden-Zolder werd door Alpha Wellness Sensations een al even strakke, moderne designsauna ontworpen. Wellness op maat van de woning.

Als met de bouwstijl en het interieur van een villa een bepaalde klassevolle uitstraling wordt gecreëerd, is het logisch dat de wellness-inrichting diezelfde sfeer en uitstraling nastreeft. En of dat met deze op maat gemaakte sauna gelukt is! De rechthoekige bouw van de sauna completeert de minimalistische bouw van de woning. Het zwembad wordt weerspiegeld in de lange glazen voorwand van de sauna die eveneens de toegang verleent met een grote schuifdeur.

De stenen aan de buitenzijde van de sauna zijn doorgetrokken in de zijwanden van de binnenkant. De strakke longitudinale banken lopen via de achterwand door in het plafond. De indirecte ledverlichting onder de banken en achter de rugleuning laat deze lijn mooi uitkomen. Het gebruik van rood cederhout voegt de nodige warmte aan het ontwerp toe. Een luxueus ontwerp in al zijn puurheid …

Features in:
Sauna Custom Made
Private Spa, Heusden-Zolder (BE)
Chaleur sauna
  • 280 cm W x 230 cm D x 220cm H
  • Binnenafwerking in brede 28.5 cm rode ceder planchetten
  • Zwevende banken en rugleuning van rode ceder planken 18.5 cm
  • Ledverlichting RGB achter de rugleuningen en neuzen van de banken
  • Voorwand in grijs veiligheidsglas met schuifdeur-systeem
  • Saunaoven 12 kW
Features in:
Sauna Custom Made Option
Chaleur sauna