?>

Vous lé Vous, Hasselt (BE)

Vous lé Vous, Hasselt <strong>(BE) </strong>
PROJECT
Vous lé Vous, Hasselt (BE) 

Culinair genieten, wellness, natuur en rust. Dat zijn toch de ingrediënten voor een droomweekend! Hiervoor ben je bij Vous Lé Vous in Hasselt aan het juiste adres. Dit restaurant van topniveau combineert gastronomie met toerisme en wellness. Alpha Wellness Sensations was hun partner voor de installatie van een Eclips sauna in de belevingstuin.


Vous Lé Vous is prachtig gelegen in de Limburgse natuur. Het restaurant draait al 15 jaar mee op het hoogste niveau en is zeer gekend voor de variëteit aan groenten die in elk menu wordt verwerkt. De gezondheid van de gasten kan er alleen maar op vooruit gaan dankzij het totaalconcept wat nu aangeboden wordt. In het boetiekhotel slaap je heerlijk! Dat mag je letterlijk nemen in de frambozen-, chocolade-, noten-, of vanillesuite.  En ’s morgens kan uitgerust vertrekken voor een mooie wandel- of fietstocht.  Natuurlijk gesterkt door een overheerlijk ontbijt. Zalig vertoeven is het ook in de belevingstuin. Laveren tussen de groenten die hier zelf gekweekt worden, de heerlijke geuren van alle kruiden opsnuiven of een momentje wegdromen aan de zwemvijver. 
Voor de wellness-ervaring staat de Eclipse sauna tot je dienst. De ronde vorm smelt mooi weg in de tuin en oogt puur natuur dankzij de bekleding met heidematten. In deze maatwerksauna bevinden zich aan de ene kant de infraroodstralers. Deze zorgen voor een diepe opwarming van je rug- en beenspieren. Perfect na een sportieve activiteit! Aan de andere kant zak je weg in de glooiende saunabanken en kan je je overgeven aan de ontspanning. De achterwand uit zoutsteen zorgt voor een ideale atmosfeer voor gezonde luchtwegen. In het voorportaal, dat afgescheiden is door een glazen wand, vind je een praktische omkleedruimte met handige accessoires zoals handdoek-, brillen- en aromahouders. De glazen voorwand en de ledverlichting onder de rugsteunen geven de sauna een romantische touch. Kan je ergens beter vertoeven voor een weekendje weg van de wereld?

Features in:
Salt Lounge Sauna & Infrared Custom Made Option Outdoor
Vous lé Vous, Hasselt (BE) 
Eclipse sauna
 • 460 cm W x 250 cm D x 230 cm H
 • Binnenafwerking in hemlock planchetten 40mm breedte
 • Buitenafwerking EPDM folie afgewerkt met heidematten
 • Afgeronde sauna bank in 2 niveaus van hemlock latjes
 • Ergonomische bank met 4  full-spectrum infraroodstralers en 2 beenstralers
 • Achterwand van ruwe zoutstenen met indirecte  ledverlichting RGB
 • Ledverlichting RGB indirect onder en boven de bank
 • Voorportaal met zitbank en kapstokken
 • Luidsprekers en sauna-set
 • Tussenwand in enkel veiligheidsglas, voorwand in dubbel veiligheidsglas in aluminium kader
 • Saunaoven 9 kW
Features in:
Sauna Salt Lounge Custom Made Option Outdoor
Eclipse sauna