?>

PROJECT

Chaleur Lounge, Moerzeke (BE)

Infrarood is de ideale relaxatie na een stevige work-out. Daarom koos de opdrachtgever van dit project voor een Chaleur Lounge als wellness-unit in de fitnesskamer. Een perfecte combinatie!

Trendsetters in wellness

Met innoverende installaties en relaxerende ervaringen creëren wij de ultieme wellness

Bij Alpha Wellness Sensations bouwen we privé en openbare wellness-installaties op maat en in standaardformaten. Zowel als uitbreiding van reeds bestaande projecten als voor het opleveren van volledig nieuwe projecten kan je op ons vakmanschap rekenen. Maak een afspraak met onze experten en laat je zintuigen prikkelen met een eigentijdse wellness-ervaring die past bij jouw project. Ontdek hieronder meer onze modellen, series en projecten.

Nieuw bij Alpha

Alpha Wellness Sensations staat niet stil

Als jij het kan dromen, dan kunnen wij het bouwen.
Lees snel meer over onze laatste nieuwtjes, modellen en gerealiseerde projecten.

Opening of NOA Outdoor Living

Op 20 oktober vond de Grand Opening van NOA Outdoor Living plaats. Een groene oase waar 31 sterke outdoormerken elkaar aanvullen en versterken - en we zijn enorm trots om daar deel van uit te maken. Geen losse producten hier, maar scènes... volgens de laatste trends ontworpen en ingericht tot gestileerde totaalbeelden voor de meest uiteenlopende tuinen.

Een nieuwe infrarood barrel met loungebank voor ultiem comfort!

Bij Alpha Wellness Sensations presenteren we met trots het nieuwste product in ons geweldige outdoor assortiment. Volgens de beste wellness-tradities en kwaliteitsnormen, presenteren wij u de nieuwe infrarood barrel met een loungebank! We hebben onze comfortabele infraroodbanken, de perfecte combinatie van geselecteerde materialen en uitstekend vakmanschap, verwerkt in onze zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke IR-barrel voor maximaal comfort.

Alpha Wellness Sensations- trotse partner van NOA outdoor living

Kruisem (België), 7/12/2021 – Samen met 20 andere high end buitenmerken zet Alpha Wellness Sensations  mee z’n schouders onder NOA outdoor living. Dat wil buitenleven als ‘totaalbeleving’ vanaf volgend jaar nog nadrukkelijker op de radar zetten vanuit het gloednieuwe NOA outdoor experience center in het Belgische Kruisem.

 

MODEL

Eclipse XL Sauna

De Eclipse XL-sauna is perfect voor de buitensauna-ervaring voor groepen tot 18 personen, dankzij de afmetingen van 350 B x 480 D x 266 H (cm). Bij het Eclipse-concept is als extra optie een kleedkamer leverbaar.